SPECJALNOŚCI SZEFA KUCHNI
Kaszanka z maślaną brioszką 31 zł
piana z cydru, żel z jabłka, galaretka z kiszonego ogórka
Krem z kwaśnicy 28 zł
kulki z wędzonym żeberkiem, chrzanem i ziemniakiem, chipsy z brukselki
Kurczak Supreme 42 zł
ziemniaki confit, karmelizowana marchewka, szpinak z mascarpone, sos szalotkowy
Filet z kaczki 49 zł
gołąbek z czerwonej kapusty, puree z cebuli, sos wędzona śliwka - grzaniec
Deska serów i wędlin 79 zł
Miks past 36 zł
Selekcja monoporcji 16 zł
PRZYSTAWKI / ZUPY
Tatar z tuńczyka 41 zł
żel ponzu, chipsy z selera
Wellington z buraka 31 zł
wegańskie fondo, puree z buraka
Zupa Bouillabaisse 38 zł
owoce morza - selekcja Szefa Kuchni
Bulion z kaczki 32 zł
ravioli z kaczką, karmelizowana brukselka
MAKARONY
Tagliatelle Frutti di Mare 45 zł
chilli, czosnek, pietruszka, białe wino
Spaghetti z krewetkami 39 zł
sos kimchi, por, marchewka
Ravioli z burakiem i kozim serem 35 zł
żel z buraka, sos na zakwasie buraczanym
OWOCE MORZA
Mule klasyczne 45 zł
białe wino, pietruszka, suszone pomidory (dostępne od piątku do niedzieli)
Filet z dorady 48 zł
risotto z limonką i granatem, piana z limonki
Stek z tuńczyka 55 zł
czarny ryż, concase z kiszoną cytryną i kaparami, sos winno-maślany
STEKI
Stek z polędwicy wołowej 89 zł
pieczony ziemniak, surówka z kalarepy, brukselka, sos whisky
Stek Rib eye 79 zł
puree ziemniaczane, grillowane warzywa, masło Café de Paris
Burger Wine & Taste 45 zł
stek z polędwicy wołowej, grillowane warzywa, majonez truflowy, pieczone ziemniaki